Klussen

Een stopcontact dat aan vervanging toe is? Een meubelstuk laten herstellen? Hulp nodig bij het opknappen van je woning? Een dringende herstelling? 

Solutions CVD klaart de klus! Stel je werkjes niet langer uit en schakel onze klusdienst in voor een snelle en kwaliteitsvolle service.

Klantvriendelijk klussen

In je huis wordt geleefd, en dat zorgt af en toe voor extra werk. Lampen ophangen, een muur herschilderen, een losse plint herstellen,… Geen tijd of zin om tijdrovende klusjes zelf onder handen te nemen? Schuif je to-dolijstje naar ons door en wij halen met plezier onze werkkoffer boven! Bij Solutions CVD kan je rekenen op een ervaren klusjesman die de kneepjes van het vak kent.

Klusdienst met een plus

Een huis of appartement verkoopklaar maken? Of ben je op zoek naar een ervaren klusdienst voor studentenkoten in Leuven? Een herstelling of opknapbeurt blijft vaak lang aanslepen. Tijd die je liever anders spendeert! Vermijd opstapelende klusjes en doe een beroep op een stielman die weet van aanpakken. Solutions CVD neemt de tijd en doet wat nodig is, niet meer en niet minder.


Klusjesman gezocht in Oud-Heverlee of regio Leuven


Klussen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x