Over ons

Klussen & tuinieren met een personal touch

Klusjesman Bart en tuintalent Caroline startten samen hun Solutions CVD avontuur met een helder doel: mensen helpen met een oplossing op maat. Ze bundelden hun passies en expertise in tuinonderhoud, schrijnwerk en algemene klusdiensten. De sterkte van Solutions CVD? Dat is zonder twijfel hun sympathieke en persoonlijke aanpak! Bart en Caroline zorgen niet alleen voor stipt en proper werk, maar zijn ook echte mensenmensen die tijd nemen om te luisteren naar jouw vragen en wensen.

“Creatief ondernemen is voor ons een persoonlijke zaak. Dat zie je terug in onze verrassende projecten en tevreden klanten!”


Solutions CVD, creativiteit troef!

Meubelmaker, dakwerker, slotenmaker, schrijnwerker, … You name it! Als vijfde generatie uit een handige familie bouwde Bart ruime ervaring op in uiteenlopende stielen. Ook Caroline was op het vlak van tuinieren een echte vroegbloeier. Met een oog voor tuininrichting pikte ze als jonge telg al snel de juiste skills op van haar vader en broer. Een origineel tuinhuisje zetten, upcycling van oude meubels, … Solutions CVD tekent graag buiten de lijntjes en pakt uit met originele ontwerpen.

“Een inspirerend idee voor binnen of buiten? Wij bieden een creatief én ecologisch antwoord op jouw klus-, tuin- of meubelvraag.”


Klusdienst met een lokaal karakter

Een dringende reparatie of een perfect gesnoeide haag? Wie bij Solutions CVD aanklopt, kan op méér rekenen dan een ervaren klusjesman of netjes tuinwerk. Als lokale, betrokken speler in de regio Leuven willen we bij Solutions CVD vooral inzetten op een snelle en persoonlijke service: onze klanten kennen ons, wij kennen onze leveranciers. We werken het liefst met betrouwbare partners van Belgische bodem. Geen anonieme groothandelaars, wel zorgvuldig gekozen kwaliteitsvolle producten.

“Solutions CVD trekt de lokale kaart, en dat biedt heel wat voordelen. Wij kennen de buurt, zijn snel ter plaatse en bouwen een klantenrelatie uit op lange termijn. Handig!”


Klussertuinier of schrijnwerker in Oud-Heverlee?


Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x