Schrijnwerk

Een nieuwe keuken laten plaatsen? Een kastje monteren? Droom je van een houten vloer en heb je hulp nodig bij het leggen van parket of laminaat

Welkom bij Solutions CVD, dé schrijnwerker in de regio van Oud-Heverlee en Leuven. Wij leveren doortimmerd schrijnwerk in een handomdraai, altijd tot op de millimeter nauwkeurig.

Sterk schrijnwerk in regio Leuven

Een binnendeur vervangen, een splinternieuwe badkamer installeren, een zolderkamer isoleren,… Schrijnwerk is echt maatwerk. Geen wonder dat je op zoek bent naar een ervaren vakman! Ga voor zorgeloze werken en doe een beroep op Solutions CVD. Wij meten alles zorgvuldig, stippelen het plan uit en plaatsen de keuken of badkamer waar je van droomt.

Een schrijnwerker gezocht?

Wilde renovatieplannen voor je woning, maar geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Solutions CVD zorgt voor een eindresultaat waar je nog jaren plezier van hebt. En dat kan volledig op jouw manier! Kies je alles nieuw, of steken we je eigen meubels in een fris jasje? Vermijd nodeloze kosten of bijbestellingen, wij zijn benieuwd hoe we jouw materiaal kunnen hergebruiken. Solutions CVD denkt out-of-the-box en verrast met een ontwerp dat je interieur nieuw leven inblaast.


Schrijnwerker gezocht? Solutions CVD levert kwaliteit op maat.


Schrijnwerk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x